Darmowa dostawa od 100 PLN

Nóż do filetowania HACCP do surowego mięsa 300mm - czerwony - HENDI 842522

Symbol: 1003057

Dostępność: Duża dostępność

Cena: 20.90

szt.

Dostępność i dostawa

Cena przesyłki:
13
  • Paczkomat InPost 13
  • Kurier DPD 16.99
  • Kurier InPost 16.99

Nazwa producenta: HENDI 842522
Profesjonalny nóż do filetowania surowego mięsa marki Hendi to narzędzie zaprojektowane z myślą o przystosowaniu kuchni do przygotowywania posiłków dla alergików. Charakterystyczna rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża, przez co użytkownikowi łatwiej zadbać o to, by nie miał on kontaktu z alergenami.
Cechy i funkcje:
  • - nóż spełnia wymagania norm HACCP,
  • - antypoślizgowy czerwony uchwyt z polipropylenu (nóż do surowych mięs),
  • - ostrze ze stali nierdzewnej,
  • - możliwość mycia w zmywarce.

Parametry techniczne:
  • - Seria produktowa - HACCP
  • - Materiał ostrza - Stal nierdzewna
  • - Materiał rączki - Polipropylen
  • - Długość ostrza - 150 mm
  • - Grubość ostrza - 0,9 mm
  • - Długość noża - 300 mm
  • - Kolor - Czerwony

W zestawie:
  • - nóż do filetowania zgodny z normami HACCP.
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Ocena produktu
Zadaj pytanie