Piec do pizzy dwukomorowy z kamieniem szamotowym na 8 pizz śr. 25 cm 8400 W
Symbol:
1026487
Dostępność:
Brak towaru
0
szt.
Wpisz swój adres e-mail
Cena:5359.90
szt.
Dostępność i dostawa
Cena przesyłki:
0
Kurier DPD0
Paczkomat InPost0
Kurier InPost0
Kod kreskowy:
EAN:
4062859287694
Kod producenta: 10013500 Piec do pizzy marki Royal Catering umożliwia przygotowanie różnych rodzajów pizzy, tart, lahmacun czy focaccię. Sprawdzi się we włoskich pizzeriach, kawiarniach, barach z przekąskami czy w miejscach oferujących różnorodne wypieki. Piec wyposażono w dwie duże komory z ogniotrwałymi płytami z kamienia szamotowego oraz oddzielnie regulowane grzanie góra/dół do 450deg;C. Dzięki mocnej izolacji piec nagrzewa się w zaledwie 35 min i optymalnie utrzymuje temperaturę nawet przy częstym otwieraniu drzwi. Pieczenie świeżej pizzy na średnio grubym cieście przy maksymalnej temperaturze zajmuje tylko 2 minuty. Pozwala to w mgnieniu oka serwować klientom gotowe dania. Komory pieca pomieszczą po 4 pizze o średnicy 25 cm. Niezależnie od tego, czy będzie ona w stylu chicagowskim z grubym spodem i dodatkami, al taglio czy tureckim lahmacun, we wnętrzu o wysokości 15 cm perfekcyjnie można przygotować różne specjały. Dwa przełączniki służą do włączenia grzania i oświetlenia komór. Można też niezależnie ustawić temperaturę górnej i dolnej grzałki, aby uzyskać idealnie roztopiony ser na chrupiącym spodzie. Dzięki mocy 8400 W piec szybko osiąga temperaturę 450deg;C. Płyty szamotowe zapewnią optymalną dystrybucję ciepła. Wyjątkowo duże drzwi na zawiasach i szerokie uchwyty pozwalają bezpiecznie wyjąć pizzę z pieca, nawet gdy jest nagrzany. Urządzenie wykonano z wytrzymałej stali nierdzewnej i stali ocynkowanej, dzięki czemu jest bardzo trwałe. Z łatwością znosi codzienne użytkowanie w restauracjach o dużym ruchu. Gładkie i wytrzymałe powierzchnie można wyczyścić w zaledwie kilka minut. Antypoślizgowe nóżki gwarantują stabilność urządzenia i zapobiegają porysowaniu blatu. Cechy produktu:
- Piec do pizzy z mocną grzałką i doskonałą izolacją zapewnia stałą temperaturę do 450deg;C oraz krótki czas nagrzewania i pieczenia,
- Elektryczny piekarnik do pizzy posiada niezależną regulację dolnego i górnego grzania dla idealnie przyrządzonych potraw,
- Dwie duże komory pomieszczą po 4 pizze o średnicy do 25 cm i różnej wysokości np. w stylu chicagowskim czy nowojorskim,
- Odporny na pęknięcia i trwały kamień szamotowy zapewnia chrupiącą pizzę za każdym razem,
- Odporna na korozję i gładka obudowa ze stali nierdzewnej, łatwa w czyszczeniu.
Parametry techniczne:
- Nr katalogowy - 10013500
- Stan artykułu - Nowy
- Model - RCPO-1006-N
- Seria - ECO
- Obsługa - Ręczna
- Faza - 3/N/PE
- Materiał - Stal nierdzewna
- Stal galwanizowana - Glina ogniotrwała
- Połączenie - Elektryczne
- Kolor - Srebrny metalik
- Metoda grzania - Grzanie góra/dół
- Napięcie [V] - 400
- Moc [W] - 8400
- Maksymalna temperatura [deg;C] - 450
- Komin - Nie
- Szamot - Tak
- Minutnik - Nie
- Szklane okno - Tak
- Otwory wylotowe - Tak
- Otwory wentylacyjne - Tak
- Antypoślizgowe nóżki - Tak
- Do focacci - Tak
- Do pizzy sycylijskiej - Tak
- Do pizzy neapolitańskiej - Tak
- Do pizzy w stylu nowojorskim - Tak
- Do lahmacuna - Tak
- Niezależnie regulowane komory - Tak
- Do pizzy al Taglio - Tak
- Natężenie prądu - 12 Ah
- Długość przewodu - 200 m
- Czas nagrzewania - 35 m
- Głębokość - 70 cm
- Wysokość - 71 cm
- Długość - 77 cm
- Czas pieczenia pizzy - 2 m
- Głębokość wewnętrzna - 50.4 cm
- Wysokość wewnętrzna - 15 cm
- Długość wewnętrzna - 50.4 cm
- Maksymalna średnica pizzy - 25 cm
- Liczba komór - 2
- Liczba pizz na komorę - 4
- Wymiary (DxSxW) - 76.5 x 77 x 71 cm
- Waga - 95 kg
- Wymiary wysyłki (DxSxW) - 83 x 76 x 84 cm
- Waga wysyłki - 124 kg
W zestawie:
- Piec do pizzy
- 2 uchwyty drzwiowe
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.