Piec do pizzy dwukomorowy z kamieniem szamotowym na 8 pizz śr. 30 cm 8400 W
Symbol:
1026488
Dostępność:
Brak towaru
0
szt.
Wpisz swój adres e-mail
Cena:5743.70
szt.
Dostępność i dostawa
Cena przesyłki:
0
Kurier DPD0
Paczkomat InPost0
Kurier InPost0
Kod kreskowy:
EAN:
4062859287700
Kod producenta: 10013501 Piec do pizzy marki Royal Catering pozwala przygotować najróżniejsze rodzaje pizz, tart, lahmacun czy focaccię. Sprawdzi się we włoskiej pizzerii, kawiarni, barze z przekąskami czy w miejscach oferujących różne wypieki. Zadbają o to dwie duże komory z ogniotrwałymi płytami z kamienia szamotowego oraz oddzielnie regulowane grzanie góra/dół do 450deg;C. Mocna izolacja sprawia, że piec nagrzewa się w zaledwie 40 min i optymalnie utrzymuje temperaturę nawet przy częstym otwieraniu drzwi. Pieczenia świeżej pizzy na średnio grubym cieście przy maksymalnej temperaturze zajmuje tylko 2 minuty. Pozwala to w mgnieniu oka serwować klientom gotowe dania. Komory pieca pomieszczą po 4 pizze o średnicy 30 cm. Niezależnie od tego, czy będzie ona w stylu chicagowskim z grubym spodem i dodatkami, al taglio czy tureckim lahmacun, we wnętrzu o wysokości 15 cm można perfekcyjnie przygotować różne specjały. Dwa przełączniki posłużą do włączenia grzania i oświetlenia komór. Można też niezależnie ustawić temperaturę górnej i dolnej grzałki, aby uzyskać idealnie roztopiony ser na chrupiącym spodzie. Moc 8400 W pozwala szybko osiągnąć temperaturę 450deg;C. Płyty szamotowe zapewnią optymalną dystrybucję ciepła. Wyjątkowo duże drzwi na zawiasach i szerokie uchwyty pozwalają bezpiecznie wyjąć pizzę z pieca, nawet gdy jest nagrzany. Piec wykonany został z wytrzymałej stali nierdzewnej i stali ocynkowanej, dzięki czemu jest bardzo trwały. Urządzenie z łatwością znosi codzienne użytkowanie w restauracjach o dużym ruchu. Dzięki gładkim i wytrzymałym powierzchniom piekarnik jest łatwy w czyszczeniu. Antypoślizgowe nóżki gwarantują stabilność urządzenia i zapobiegają porysowaniu blatu. Cechy produktu:
- Piec do pizzy z mocną grzałką i doskonałą izolacją zapewnia stałą temperaturę do 450deg;C oraz krótki czas nagrzewania i pieczenia,
- Elektryczny piekarnik do pizzy posiada niezależną regulację dolnego i górnego grzania dla idealnie przyrządzonych potraw,
- Dwie komory pomieszczą po 4 pizze o średnicy do 30 cm i różnej wysokości np. w stylu chicagowskim czy nowojorskim
- Odporny na pęknięcia i trwały kamień szamotowy zapewnia chrupiącą pizzę za każdym razem, gdy ją upieczesz w piecu elektrycznym,
- Z odporną na korozję i gładką obudową ze stali nierdzewnej, łatwą w czyszczeniu.
Parametry techniczne:
- Nr katalogowy - 10013501
- Stan artykułu - Nowy
- Model - RCPO-1007-N
- Seria - ECO
- Obsługa - Ręczna
- Faza - 3/N/PE
- Materiał - Stal nierdzewna, Stal galwanizowana, Glina ogniotrwała
- Połączenie - Elektryczne
- Kolor - Srebrny metalik
- Metoda grzania - Grzanie góra/dół
- Napięcie [V] - 400
- Moc [W] - 8400
- Maksymalna temperatura [deg;C] - 450
- Komin - Nie
- Szamot - Tak
- Minutnik - Nie
- Szklane okno - Tak
- Otwory wylotowe - Tak
- Otwory wentylacyjne - Tak
- Antypoślizgowe nóżki - Tak
- Do focacci - Tak
- Do pizzy sycylijskiej - Tak
- Do pizzy neapolitańskiej - Tak
- Do pizzy w stylu nowojorskim - Tak
- Do lahmacuna - Tak
- Niezależnie regulowane komory - Tak
- Do pizzy al Taglio - Tak
- Natężenie prądu - 12 Ah
- Długość przewodu - 200 cm
- Czas nagrzewania - 40 m
- Głębokość - 81 cm
- Wysokość - 72 cm
- Długość - 88 cm
- Czas pieczenia pizzy - 2 m
- Głębokość wewnętrzna - 61.4 cm
- Wysokość wewnętrzna - 15 cm
- Długość wewnętrzna - 61.4 cm
- Maksymalna średnica pizzy - 30 cm
- Liczba komór - 2
- Liczba pizz na komorę - 4
- Wymiary (DxSxW) - 87.5 x 88 x 71.5 cm
- Waga - 120 kg
- Wymiary wysyłki (DxSxW) - 96 x 87 x 85 cm
- Waga wysyłki - 155.5 kg
W zestawie:
- Piec do pizzy
- 2 uchwyty drzwiowe
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.