Piec do pizzy podwójny z kamieniem szamotowym na 2 pizze śr. 35 cm 4000 W
Symbol:
1026551
Dostępność:
Brak towaru
0
szt.
Wpisz swój adres e-mail
Cena:1335.70
szt.
Dostępność i dostawa
Cena przesyłki:
0
Kurier DPD0
Paczkomat InPost0
Kurier InPost0
Kod kreskowy:
EAN:
4062859287663
Kod producenta: 10013497 Piec do pizzy marki Royal Catering pozwala przygotować najróżniejsze rodzaje pizz, tart, lahmacun czy focaccię. Sprawdzi się we włoskich pizzeriach, kawiarniach, barach z przekąskami oraz w miejscach oferujących różne wypieki. Mocna izolacja sprawia, że piec nagrzewa się w zaledwie 22 min i optymalnie utrzymuje temperaturę nawet przy częstym otwieraniu drzwi. Pieczenia świeżej pizzy na średnio grubym cieście przy maksymalnej temperaturze zajmuje tylko 6 minut. Komory pieca pomieszczą po 1 pizzy o średnicy 35 cm. Niezależnie od tego, czy będzie ona w stylu chicagowskim z grubym spodem i dodatkami, al taglio czy tureckim lahmacun, wnętrze o wysokości 11 cm umożliwia perfekcyjne przygotowanie różnych specjałów. Dwa przełączniki służą do włączenia grzania i oświetlenia komór. Temperatura jest regulowana niezależnie za pomocą pokręteł dla górnej i dolnej grzałki, aby uzyskać idealnie roztopiony ser na chrupiącym spodzie. Duża moc 4000 W pozwala szybko osiągnąć temperaturę 350deg;C. Płyty szamotowe zapewniają optymalną dystrybucję ciepła. Wyjątkowo duże drzwi na zawiasach i szerokie uchwyty pozwalają bezpiecznie wyjąć pizzę z pieca, nawet gdy jest nagrzany. Urządzenie wykonano z wytrzymałej stali nierdzewnej i stali ocynkowanej, dzięki czemu jest bardzo trwałe. Piec z łatwością zniesie codzienne użytkowanie w restauracjach o dużym ruchu. Gładkie i wytrzymałe powierzchnie są łatwe w czyszczeniu. Antypoślizgowe nóżki gwarantują stabilność urządzenia i zapobiegają porysowaniu blatu. Cechy produktu:
- Piec do pizzy z mocną grzałką i doskonałą izolacją zapewnia stałą temperaturę do 350deg;C oraz krótki czas nagrzewania i pieczenia,
- Niezależna regulacja dolnego i górnego grzania dla idealnie przyrządzonych potraw,
- Dwie duże komory pomieszczą po 1 pizzy o średnicy do 35 cm i różnej wysokości np. w stylu chicagowskim czy nowojorskim,
- Odporny na pęknięcia i trwały kamień szamotowy zapewnia chrupiącą pizzę za każdym razem,
- Odporna na korozję i gładka obudowa ze stali nierdzewnej jest łatwa w czyszczeniu.
Parametry techniczne:
- Nr katalogowy - 10013497
- Stan artykułu - Nowy
- Model - RCPO-1003-N
- Seria - ECO
- Obsługa - Ręczna
- Faza - 1/N/PE
- Materiał - Stal nierdzewna, Stal galwanizowana, Glina ogniotrwała
- Połączenie - Elektryczne
- Kolor - Srebrny metalik
- Metoda grzania - Grzanie góra/dół
- Napięcie [V] - 230
- Moc [W] - 4000
- Maksymalna temperatura [deg;C] - 350
- Komin - Nie
- Szamot - Tak
- Minutnik - Nie
- Szklane okno - Tak
- Otwory wylotowe - Tak
- Otwory wentylacyjne - Tak
- Antypoślizgowe nóżki - Tak
- Do focacci - Tak
- Do pizzy sycylijskiej - Tak
- Do pizzy neapolitańskiej - Nie
- Do pizzu w stylu nowojorskim - Tak
- Do lahmacuna - Tak
- Niezależnie regulowane komory - Tak
- Do pizzy al Taglio - Tak
- Natężenie prądu - 17.3 Ah
- Długość przewodu - 200 cm
- Czas nagrzewania - 22 m
- Głębokość - 48 cm
- Wysokość - 54.5 cm
- Długość - 56 cm
- Czas pieczenia pizzy - 6 m
- Głębokość wewnętrzna - 36 cm
- Wysokość wewnętrzna - 11 cm
- Długość wewnętrzna - 36 cm
- Maksymalna średnica pizzy - 35 cm
- Liczba komór - 2
- Liczba pizz na komorę - 1
- Wymiary (DxSxW) - 53 x 56 x 54.5 cm
- Waga - 32.2 kg
- Wymiary wysyłki (DxSxW) - 64 x 56 x 60 cm
- Waga wysyłki - 36.9 kg
W zestawie:
- Piec do pizzy
- 2 uchwyty drzwiowe
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.