Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą od -60C do 350C - Hendi 271254
Symbol:
1012284
Dostępność:
Duża dostępność
53
szt.
Cena:325.85
szt.
Dostępność i dostawa
Cena przesyłki:
0
Kurier DPD0
Paczkomat InPost0
Kurier InPost0
Kod kreskowy:
EAN:
8711369271254
Kod producenta: 271254 Termometr cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą marki Hendi to sprzęt, który umożliwia mierzenie powierzchni na dwa sposoby. Zakres pomiaru temperatury wynosi od -60deg; do 350deg;C ze stopniowaniem co 0,2deg;C. Termometr posiada funkcję kontroli HACCP, która natychmiast sygnalizuje o bezpiecznej lub niebezpiecznej temperaturze za pomocą lampek kontrolnych i podświetlenia ekranu. Stosunek odległości pomiaru do mierzonej powierzchni to 8:1. Automatyczne wyłączanie następuje po upłynięciu 15 sekund. Miernik zasilany jest 2 bateriami AAA (brak w zestawie). Cechy produktu:
- Pomiar za pomocą podczerwieni lub sondy,
- Sygnalizacja bezpiecznej / niebezpiecznej temperatury za pomocą lampek kontrolnych i podświetlenia ekranu,